Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Desktop Motherboards, Graphics Cards, and PC Peripherals > BIOS & Schematic Requests!
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 10-06-2020, 05:49 AM   #1
zenek_19
Member
 
Join Date: Mar 2017
City & State: wroclaw
My Country: poland
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 61
Default HP 800 G1 TWR missing mac address

Could someone add mac address becouse there are only FFFFFFFFFFFFF
Thanks

it can be 8CDCD43377E8
Attached Files
File Type: zip HP EliteDesk 800 G1 Tower.zip (6.84 MB, 135 views)

Last edited by zenek_19; 10-06-2020 at 05:52 AM..
zenek_19 is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2020, 08:25 AM   #2
SMDFlea
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2018
City & State: York
My Country: UK
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 10,461
Default Re: HP 800 G1 TWR missing mac address

Try these intel MAC address tools.If it doesn`t work try the intel mac address tools from ASRock - https://www.asrock.com/support/download/mactool.asp
Attached Files
File Type: zip ChangeMac.zip (8.48 MB, 244 views)

Last edited by SMDFlea; 03-01-2021 at 11:32 AM..
SMDFlea is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2020, 01:00 AM   #3
zenek_19
Member
 
Join Date: Mar 2017
City & State: wroclaw
My Country: poland
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 61
Default Re: HP 800 G1 TWR missing mac address

OK thanks MAC changer from ASROCK working.
zenek_19 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2021, 05:12 AM   #4
odif
New Member
 
Join Date: Aug 2021
City & State: sale
My Country: morocco
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: HP 800 G1 TWR missing mac address

Quote:
Originally Posted by zenek_19 View Post
OK thanks MAC changer from ASROCK working.
hi zenek

hw you did it please ??
odif is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2022, 12:22 PM   #5
rtstorm
Badcaps Veteran
 
rtstorm's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
City & State: Croatia, Osijek
My Country: Croatia
Line Voltage: 230V 50Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 761
Default Re: HP 800 G1 TWR missing mac address

hi to all, i would also need a little help in changing MAC, can you please give me a little walk ?
__________________
...the quieter you become the more you are able to hear...

Last edited by SMDFlea; 05-18-2022 at 03:58 PM..
rtstorm is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2022
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 03:38 AM.
Did you find this forum helpful?