Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting TVs and Video Sources
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 10-14-2017, 09:32 AM   #101
Gavino_varne
Gavino
 
Join Date: Oct 2017
City & State: Coonoor Tamil Nadu
My Country: India
Line Voltage: 240V 50Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 5
Default Re: Factory Resets Listing

Can some one please help with some guidance here please. how do i reset my Skyhi television which is not going any further than android screen. Pleeeeese help
Gavino_varne is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2017, 04:57 PM   #102
dukatell
New Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default Re: Factory Resets Listing

Does anyone know how to get into maintenance menu for Sceptre E555BV-FM or X505BV-FM my picture is upside down and negative thanks in advance.
dukatell is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2018, 06:27 PM   #103
steves7839
Senior Member
 
Join Date: Nov 2014
City & State: Atlanta Area, GA
My Country: USA
Line Voltage: 120VAC 60HZ
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 106
Default Re: Factory Resets Listing

I have a Samsung UN65KU650D curved 4K LED TV I need to reset. It has a 5-way power joystick on the rear. The remote is mini sized and has a scroll wheel and few buttons but no number keypad. Is there a reset procedure for this set?
steves7839 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2018, 01:42 PM   #104
CraigR
Badcaps Veteran
 
CraigR's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
City & State: Wisconsin
My Country: USA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 610
Default Re: Factory Resets Listing

55" Vizio SmarCast E55-E1
Locate the buttons on the side of the TV, you should find 4 of them. The bottom two would be input and volume down, these are the two we need.

You would need to press these two together for 5-10 seconds, until a bar appears on the top of the TV. Then, you need to press the input button (the bottom button) for 5 seconds, until the screen goes black. This would cause a factory reset to the unit.
CraigR is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2018, 03:20 PM   #105
Hosin0
New Member
 
Join Date: Apr 2018
City & State: عنتاب
My Country: تركيا
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 6
Default Re: Factory Resets Listing

Quote:
Originally Posted by budm View Post
From drpj23:http://www.badcaps.net/forum/showthr...483#post296483 post 5

A little googling to the service mode
Vizio Service Menu Method 1
1. Turn The TV off.
2. Press and hold the {CH +} & {CH -} buttons on the TV.
3. Then press and release the {POWER} button on the TV.
4. Release the {CH +} & {CH -} buttons.
5. Now press the {MENU} button on the remote.
6. You should get your regular menu up, but with a "F" in the bottom right corner of the menu (This is for factory).
7. Press and hold the {MENU} button for few seconds.
8. The Service Menu will be displayed.
Vizio Service Menu Method 2
1. Turn The TV off.
2. Press and hold the {CH +} & {CH -} buttons on the TV.
3. Then press and hold the {POWER} button on the TV.
4. Keep all three buttons pressed for few seconds.
5. Now press the {MENU} button on the remote.
6. You should get your regular menu up, but with a "F" in the bottom right corner of the menu (This is for factory).
7. Press and hold the {MENU} button for few seconds.
8. The Service Menu will be displayed.
Vizio Service Menu Method 3
1. Press and hold the {EXIT} button on the remote for 3 seconds then release it.
2. Then press the {1} {2} {3} buttons on the remote.
3. To exit, press the {EXIT} button.
---------------------------------------------------------------
GV42L FHDTV10A / JV50 / SV42 / SV320XVT / SV370XVT / SV420M / SV470M / SV420XVT1A / SV470XVT1A /
VECO320L1A / VO22L / VO32 / VO37 / VO47L / VOJ320 / VOJ370 / VP322 / VP42 HDTV20A / VP422 / VS420LF1A /
VU42 / VW32 / VW37 / VW42 / VX20 / VX32 / VX37 HDTV10A /VX42

Push "Menu" on remote and then push "Vol-" and "Input" on keypad

GV46 / P50HDM / P50HDTV10A

Press "Ch-" and "Ch+" buttons together once on keypad

GV42 / L42 / VP42HDTV10A / VP50 / VX37

Press and release "Menu" on keypad. Hold "Ch-" and "Ch+" buttons on keypad, then hold "Menu" on remote.

P42

Hold "Ch+" and "Ch-" along with "Power" on keypad. OSD will show "F" on right bottom portion of OSD.

VM60P

Press "Info" on remote, then press "Right Arrow," "Down Arrow," "Left Arrow," "Up Arrow," "Right Arrow."
The TV will show "Enter Factory Mode." Press "Menu" after message disappears and go do to "Setup."

GV47

Press "Menu" then press the following combination: "Info," "8," "2," "0," "6."

SV420M / SV470M / VF550M / VF550XVT1A / VF551XVT / VL260M / VL320M / VL420M / VL470M / VO320E /
VO320EP8 / VO370M / VO420E / VP504 / VP505

Press "Menu," and then press "2," "4," "8," "9."

SV420M / SV470M / VF550M / VF550XVT1A / VF551XVT / VL260M / VL320M / VL420M / VL470M / VO320E /
VO320EP8 / VO370M / VO420E / VP504 / VP505

Press "Menu," and then press "2," "4," "8," "9."

VA19 / VA22LF / VA220E / VA26

Press "Menu" and then press the following combination: "0," "6," "2," "5," "9," "6"

VA320E / VA320M / VA370M / VT420M / VT470M

Press "Menu" and then press the following combination: "1," "9," "9," "1"

VW22 / VS370E

Press "Mute" once OR "-" twice (the dash next to the "0") and then press the following combination: "9," "8," "7," "6"
swanky
Hosin0 is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2018, 03:25 PM   #106
Hosin0
New Member
 
Join Date: Apr 2018
City & State: عنتاب
My Country: تركيا
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 6
Default Re: Factory Resets Listing

Спасибо, брат
Hosin0 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2018
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 09:25 AM.

Did you find this forum helpful?