Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Equipment Usage, Soldering, Techniques, and Reviews
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 01-29-2019, 03:46 PM   #1
RavoLx
New Member
 
RavoLx's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
City & State: Meknes-tafilalet
My Country: Morocco
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 8
Default Rework station ir6500 out2 off

hi everyone i'm new here

as you read i have a problem with my machine as the out 2 does not illuminated anymore since i changed the configuration, how fixed this problem?

I do not know what is the function of OUT1 and OUT2 :shock:

Thank you in advance.


Last edited by RavoLx; 01-29-2019 at 03:54 PM..
RavoLx is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2019, 04:13 PM   #2
petehall347
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jan 2015
City & State: worcester
My Country: United Kingdom
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1,651
Default Re: Rework station ir6500 out2 off

is there a way to do a reset ?
petehall347 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2019, 04:18 PM   #3
petehall347
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jan 2015
City & State: worcester
My Country: United Kingdom
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1,651
Default Re: Rework station ir6500 out2 off

manual here https://masteram.com.ua/nfs/product/...500_Manual.pdf
petehall347 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2019, 05:34 PM   #4
stj
Great Sage 齊天大聖
 
stj's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
City & State: Europe
My Country: some shithole run by Israeli agents
I'm a: Professional Tech
Posts: 20,230
Default Re: Rework station ir6500 out2 off

i have posted manuals for those controllers here before.
stj is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2019, 02:23 AM   #5
RavoLx
New Member
 
RavoLx's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
City & State: Meknes-tafilalet
My Country: Morocco
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 8
Default Re: Rework station ir6500 out2 off

Quote:
Originally Posted by petehall347 View Post
is there a way to do a reset ?

i don't know
RavoLx is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2019, 02:31 AM   #6
RavoLx
New Member
 
RavoLx's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
City & State: Meknes-tafilalet
My Country: Morocco
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 8
Default Re: Rework station ir6500 out2 off

Quote:
Originally Posted by stj View Post
i have posted manuals for those controllers here before.
could you plz send it to me? or share it
RavoLx is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2019, 01:10 PM   #7
stj
Great Sage 齊天大聖
 
stj's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
City & State: Europe
My Country: some shithole run by Israeli agents
I'm a: Professional Tech
Posts: 20,230
Default Re: Rework station ir6500 out2 off

use the search function.
stj is offline   Reply With Quote
Old 02-24-2019, 05:30 PM   #8
RavoLx
New Member
 
RavoLx's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
City & State: Meknes-tafilalet
My Country: Morocco
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 8
Default Re: Rework station ir6500 out2 off

the rework station works fine, but I still do not know what is the role out2
RavoLx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2019
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 09:57 PM.
Did you find this forum helpful?