Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Motherboards with Bad Capacitors > Abit - Asus - Aopen
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 09-10-2019, 11:53 AM   #1
Aliencomputres
New Member
 
Join Date: Aug 2019
City & State: Iasi
My Country: Romānia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 14
Default Asus Maximus VI Gene - error code 00

Asus Maximus VI Gene - error code 00.

Tray with another cpu,ram,psu with 8 pin,stock cooler.

Any ideea?

Thanks in advance.
Aliencomputres is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2019, 08:53 AM   #2
dicky96
Badcaps Veteran
 
dicky96's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
City & State: Sunny Gran Canaria
My Country: Spain
Line Voltage: 220V 50Hz
I'm a: Hobbyist Tech
Posts: 336
Default Re: Asus Maximus VI Gene - error code 00

Disconnect the Reset switch, if it's connected.

Does the fan spin when you press the Power On Button, and shut down if you hold the Power Button in?

Have you checked the voltages on the motherboard - 12V, 5V 3.3V, Vcore, VRam etc?

Last edited by dicky96; 09-11-2019 at 08:55 AM..
dicky96 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2019, 10:47 AM   #3
Aliencomputres
New Member
 
Join Date: Aug 2019
City & State: Iasi
My Country: Romānia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 14
Default Re: Asus Maximus VI Gene - error code 00

o.

Last edited by Aliencomputres; 09-11-2019 at 10:49 AM..
Aliencomputres is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2019, 10:48 AM   #4
Aliencomputres
New Member
 
Join Date: Aug 2019
City & State: Iasi
My Country: Romānia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 14
Default Re: Asus Maximus VI Gene - error code 00

Quote:
Originally Posted by dicky96 View Post
Disconnect the Reset switch, if it's connected.

Does the fan spin when you press the Power On Button, and shut down if you hold the Power Button in?

Have you checked the voltages on the motherboard - 12V, 5V 3.3V, Vcore, VRam etc?

fan spin at start and stay on.
Tray it with another cpu,ram,psu with 8 pin,stock cooler.
cmos reset+new battery.
Socket is ok,no bent pins.
Aliencomputres is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2019, 11:37 AM   #5
dicky96
Badcaps Veteran
 
dicky96's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
City & State: Sunny Gran Canaria
My Country: Spain
Line Voltage: 220V 50Hz
I'm a: Hobbyist Tech
Posts: 336
Default Re: Asus Maximus VI Gene - error code 00

And the reset switch is disconnected?

OK. So next thing, what voltages do you have on the motherboard?
dicky96 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums © 2003 - 2019
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 05:47 PM.
Did you find this forum helpful?