Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting TVs and Video Sources
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 05-07-2020, 06:14 PM   #121
nomoresonys
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jan 2013
City & State: midwest
My Country: U.S.
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 7,628
Default Re: Factory Resets Listing

Code R_J posted:

Default Re: Vizio M50-C1/M65-C1 Service menu
Try this:
Do the following steps rapidly:
1. Press “MENU”;
2. Press”1”+”9” +”9” +”9”;
3. Press ”last”;

Last edited by nomoresonys; 05-07-2020 at 06:15 PM..
nomoresonys is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2020, 04:35 AM   #122
elpiko
Member
 
Join Date: May 2020
City & State: victoria
My Country: Seychelles
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 25
Default Re: Factory Resets Listing

i have supra snart tv sled43cfhdsm1606 it get to the home screen but display a message unfortunately android.process.media has stop even if you press ok to close the message it come back so you cannot do anything at this point . is there a hot key to press while the tv is booting up to get to a reset screen like most android devices?
elpiko is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2020, 06:50 PM   #123
amansilla
New Member
 
Join Date: May 2020
City & State: Reno
My Country: United States
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 6
Default Re: Factory Resets Listing

I believe a factory reset on Toshibas can be done pressing the on/off bottom when turning it on
amansilla is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2020, 10:04 AM   #124
daveb9999
New Member
 
Join Date: Mar 2017
City & State: north west
My Country: england
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 2
Default Re: Factory Resets Listing

Quote:
Originally Posted by tom66 View Post
Some of mine:

Vestel (most):
Menu 4725 then select "RESET"

Samsung (European):
Power off, Info - Menu - Mute - Power, then find factory reset and execute option.

LG/Zenith:
Hold MENU on TV and MENU on remote for 5~10 seconds, then select reset option.

NEC:
While powering on hold "MENU" or "INPUT" on TV, depending on model. (Only disables error lock out/buffer and puts TV in temporary service mode.)
To reset to factory, on remote, Off Timer - Menu - Exit - Off Timer, then select reset option.

I vote for sticky!
top work Tom !!! you,ve saved me many times over already !!
daveb9999 is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2021, 08:42 PM   #125
Nernder
New Member
 
Join Date: Jan 2021
City & State: Burton
My Country: England
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 3
Default Re: Factory Resets Listing

HI Im curious if its possible to do a factory reset on a Toshiba LED SMART tv only using the remote the model number is 50L9450EE

Long story short, Is I bought the tv to repair. It had a common error message of "USB over current status detected" Which required pulling an IC off the mainboard.

Now... I wound up pulling 3 IC's of the main board. the final being the one that managed to get rid of the error and fix the tv. Everything was fine, albiet I couldnt use the USB ports...

The problem was that when i tried to reset the Android user account it is now stuck in the log on screen. This wouldnt be a problem if I could connect a mouse and navigate..lol but i pulled the IC that allows a usb connection. The buttons on the TV also dont seem to work (Am guessing one of the other 2 ICs had something to do with that.)

I now have a great tv that is stuck on the android log in screen. IF i could bypass Android kitkat all together and use HDMI that would be fine... Im hoping I can reset the TV and it will allow me to use the remote to navigate. As currently the only think i can do with the remote is change the volume.

Any help would be greatly appreciated. BTW i have also looked for the mainboard, but cant find it AT ALL..grrr
Nernder is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2021, 11:47 AM   #126
alfatv
Badcaps Veteran
 
Join Date: Sep 2020
City & State: Guelph
My Country: Canada
Line Voltage: 120VAC 60Hz
I'm a: Hardcore Geek
Posts: 232
Default Re: Factory Resets Listing

Vizio E60-C3 - Menu 3481 to enter factory mode menu, but not very useful
alfatv is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2021, 06:25 PM   #127
[email protected]
New Member
 
Join Date: Oct 2021
City & State: Stoke-on-Trent
My Country: United Kingdom
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: Factory Resets Listing

do you know how to enter in service menu on JVC FireTV?
I have jvc 49cf890 and I need serice menu

Thank you
georgeciurea17@gmail.com is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2021, 06:39 PM   #128
lotas
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jan 2016
City & State: Sochi
My Country: russia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 732
Default Re: Factory Resets Listing

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
do you know how to enter in service menu on JVC FireTV?
I have jvc 49cf890 and I need serice menu

Thank you
You have a 17mb170 chassis, try this.
Attached Images
File Type: png 17mb170.PNG (80.7 KB, 17 views)
lotas is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2022
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 10:43 PM.
Did you find this forum helpful?