Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Motherboards with Bad Capacitors > Abit - Asus - Aopen
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-14-2019, 06:22 PM   #1
socketa
Badcaps Veteran
 
socketa's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
City & State: hell
My Country: samsara
Line Voltage: 230v
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 307
Default ASus A7N8X-LA - Powers on, but no boot (solved)

After replacing the battery i got this board to boot.
Went back to it a week later and only the cpu fan spun after powering it up
So i changed RAM, and blew out the slots to no avail.
So then changed the psu and noticed that the keyboard lights blinked briefly (which they didn't do before)
Tried again a few times and no keyboard lights.
The fan would occasionally stop a few seconds after turning it on.
So felt like that it was doing what it was supposed to do, so i took the heatsink off, and it was dry underneath.
Put new paste on, and it booted first pop.
It seems that the CPU 'shuts down' but the fan keeps going - which can be quite misleading, because i thought that when the CPU 'stops' due to overheating that the fan would stop as well.
socketa is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2020
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 02:25 AM.
Did you find this forum helpful?