Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Electronics Theory and Troubleshooting > Troubleshooting Computer Displays
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-26-2011, 10:36 AM   #1
ukagwx
New Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 15
Default LCD Monitor Sceptre x20wg-naga will go black after 1 sec.

Hello All,
The LCD Monitor Sceptre x20wg-naga will go black after 1-2 sec. If I turn on
the monitor the screen just stay for few seconds, and then goes away(black)
but power is on. If I turn off and then turn on,the screen come back and goes black again for 1 to 2 sec.
I checked board with power supply and inverter, and found the Capacitor C101(25v 150uf) is bad, I replaced that caps and tested that, but problem is not solved on this way.
I have searched this forum and got so many good guidance how to fix this problem. But I am new to electronics repair and don't have experience for the repair. I hope I can get detailed help from this forum for this monitor.

Thanks in advance.

Because the uploading is failed, I try post links for pics of power board. Sorry
for the inconvenience.
http://weather1.ca.uky.edu/lcd/IMG_0299.JPG
http://weather1.ca.uky.edu/lcd/IMG_0308.JPG
http://weather1.ca.uky.edu/lcd/IMG_0309.JPG
http://weather1.ca.uky.edu/lcd/IMG_0310.JPG

Last edited by ukagwx; 07-26-2011 at 10:58 AM.. Reason: upload pics
ukagwx is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2017
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 09:31 PM.

Did you find this forum helpful?