Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > General Topics > General Computer & Tech Discussion
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools
Old 11-09-2005, 02:19 PM   #41
Chris1992
Badcaps Veteran
 
Join Date: Apr 2005
City & State: Michigan, USA
Posts: 558
Default Re: Post your system.......

No idea what the server is going to be doing; why be careful of old HDDs? And TC, that case is kick-ass, and I was thinking about modding it to standard E-ATX. That plan went out the window when I saw the backplane. Maybe will fit BTX boards with a little modding?
__________________
The great capacitor showdown!

Last edited by Chris1992; 11-09-2005 at 02:23 PM..
Chris1992 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2005, 06:06 PM   #42
kc8adu
Super Moderator
 
kc8adu's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
City & State: dayton ohio
My Country: U.S.A!
Line Voltage: 12vdc,120/240vac,480vac 3ph on my bench
I'm a: Professional Tech
Posts: 8,288
Default Re: Post your system.......

Quote:
Originally Posted by Topcat
Dual P-Pro, too slow to do anything useful cept maybe a small web server or something... Sure a fun trinket though.
i sold a neighbor a dual ppro 200 7 years ago.was an upgrade pull.
just the mobo,cpu's and ram.
they still use it and are running xp on it.the guy ran his trucking company dispach system on it till i got in that 694d i posted pics of the vrm repair of here.
dropped 2x 933's on it and made a huge difference and sent the ppro to his kids as a spyware catcher.
kc8adu is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2005, 06:10 PM   #43
kc8adu
Super Moderator
 
kc8adu's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
City & State: dayton ohio
My Country: U.S.A!
Line Voltage: 12vdc,120/240vac,480vac 3ph on my bench
I'm a: Professional Tech
Posts: 8,288
Default Re: Post your system.......

yuk!
thats why my systems go outside every few months to met the air compressor!

Quote:
Originally Posted by Topcat
Ohh, and some pics of my system being cleaned....
Since I'm moving to a new house, I figured I'd dust out the PC before I move it.... I figured a quick brushing with a dust brush and vacuuming with the shop vac and she'd be good to go........... How wrong was I.... I just spent the last 4 hours disassembling and cleaning huge clumps of dust and crud......

Last edited by willawake; 11-10-2005 at 01:52 AM.. Reason: ok we dont need the pics a second time
kc8adu is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2005, 12:13 PM   #44
Rainbow
Badcaps Veteran
 
Join Date: Aug 2005
City & State: Slovakia
Posts: 1,088
Default Re: Post your system.......

I have GigaByte GA-686DX dual PPro board but only 1 CPU. I have no use for it but it's nice It might be a nice server machine with second CPU and AMI MegaRAID card (and some disks) for which I don't have any use too.
Rainbow is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2006, 02:35 PM   #45
dood
Deputy dood
 
dood's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
City & State: Berwick, PA
My Country: USA
Line Voltage: 120VAC 60HZ
I'm a: Hardcore Geek
Posts: 2,444
Default Re: Post your system.......

My systems are as follows:

Test bed/temporary backup system



No case
Western Digital 80gb ATA100 7200RPM HDD
Gigabyte GA-7VKML motherboard, recapped with Rubycons
Duron 700mhz skt A proc
256mb Mushkin DDR333
Onboard sound, video, and NIC
Old L&C 250watt PSU still kickin'

My main machine





Looks like it's about ready for a blast of air...

Specs:

Gigabyte 7N400-L motherboard
AMD Athlon XP 2200+
1gb PNY DDR400 in dual channel (2x512)
200gb Maxtor HD (got for cheap from Staples... don't trust it worth a damn)
GeForce NX6600GT 128mb DDR AGP 8x video card
Kworld TV tuner card
Onboard sound + NIC
Sparkle 300w PSU

The desk...



Got it from a local business that was trying to get rid of it... price, FREE, and it's solid. And by solid, I mean, takes 3 men and a boy to move it.

Last edited by dood; 01-07-2006 at 02:37 PM..
dood is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2006, 01:52 PM   #46
willawake
Super Modulator
 
willawake's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
City & State: Αθήνα
Posts: 8,006
Default Re: Post your system.......

Attached Images
File Type: jpg hmm.jpg (110.3 KB, 365 views)
__________________
capacitor lab yachtmati techmati
willawake is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2006, 02:46 PM   #47
Rainbow
Badcaps Veteran
 
Join Date: Aug 2005
City & State: Slovakia
Posts: 1,088
Default Re: Post your system.......

AOC monitor
Rainbow is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2006, 02:58 PM   #48
willawake
Super Modulator
 
willawake's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
City & State: Αθήνα
Posts: 8,006
Default Re: Post your system.......

AOC monitor 1024x768 85hz max but ok it was 60 euro new. i cant complain about the picture, it is uniformly correct. if it breaks i will throw it in the trash and replace with a samsung tft, it is now only for the development boxes / audio pc. i bought it a while ago when my fd trinitron broke and i needed time to decide on a good tft. in the end i got a samsung 173p which has the best colours i have seen but slow.

did you see only the AOC in the picture or what is on it?
willawake is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2006, 03:06 PM   #49
Rainbow
Badcaps Veteran
 
Join Date: Aug 2005
City & State: Slovakia
Posts: 1,088
Default Re: Post your system.......

I have AOC that looks excactly like that @work. They're cheap and crappy. I use 1024x768@85Hz on 15" monitors, and I'd like at least 1152x864@85Hz on a 17".

Looks like MacOS X.
Rainbow is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2006, 03:15 PM   #50
willawake
Super Modulator
 
willawake's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
City & State: Αθήνα
Posts: 8,006
Default Re: Post your system.......

OSX86 its the new toy

yeh i personally bought a samsung 710v to use in the office, i look at it 10 hours a day so it was worth it. i am trying to get another 3 tfts approved so everybody can have nice monitors but it is a problem.

Last edited by willawake; 01-15-2006 at 03:19 PM..
willawake is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 02:48 PM   #51
willawake
Super Modulator
 
willawake's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
City & State: Αθήνα
Posts: 8,006
Default Re: Post your system.......

ok lets post them system pics again, lets see your plans for 2006.

here i have from the left, a PII which i am supposed to be configuring for the company firewall. i will check out monowall this weekend. Then we have a P3 tualatin on tusl2 which is gonna be running either fedora or centos tomorrow cos i am gonna force myself to learn more linux. Then the next one is the celeron 2.66 with albatron 865 mobo and tons of storage at the moment cos i am trying to consolidate my shit. you can see the stack of hdds also on the side desk and the removable caddy in the comp. This machine is now my stereo with the audiophile 192 soundcard and also gives me chance to mess around with cubase and the keyboard on the far left. It also got an asus 6600gt and the old rumblepad came out of the cupboard so i am gaming again on the aoc crt. i use the small benq keyboard and another mouse with that pc at the moment cos i am bored with the lag to switch kvm. then my main comp on the right which got an LG dvdr and a crappy cooler master fan controller which i wish i hadnt bought. Eventually to be either painted black or replaced with a cooler master stacker. At least those same chieftec/chenming cases without door became available again here. i will get some if we do some upgrades for the office...indestructible. i just wish they would bring some black without door, they have black with door like TCs new one though. since black components are now not at a premium i would like some more black pcs for the office heh.
Attached Images
File Type: jpg setupjan2006.jpg (276.0 KB, 90 views)

Last edited by willawake; 01-27-2006 at 03:13 PM..
willawake is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2006, 03:54 AM   #52
Per Hansson
Super Moderator
 
Per Hansson's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
City & State: ----
My Country: Sweden
Line Voltage: 230v 50Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 4,319
Default Re: Post your system.......

Well, this is it... Cleaned up as you can see :evilgrin:
Attached Images
File Type: jpg mydesk.jpg (139.9 KB, 20 views)

Last edited by Per Hansson; 05-11-2014 at 09:50 AM.. Reason: Offsite images uploaded due to problems with host
Per Hansson is online now   Reply With Quote
Old 01-28-2006, 12:20 PM   #53
gg1978
Badcaps Veteran
 
Join Date: Dec 2004
City & State: Jamestown, IN
My Country: USA
Line Voltage: 117VAC, 60Hz
I'm a: Professional Tech
Posts: 423
Default Re: Post your system.......

Here's what my primary machine is.. I'm not going to list all the PC stuff laying around here, otherwise you guys will think i'm crazy..

Athlon 64 3000+ S939 @ 250FSB (2.250Ghz) ~3500+ PR rating @ 1.5Vcore
Arctic Cooling 64 Freezer Heatpipe CPU cooler.
2GB of DDR2700 RAM, 4X 512M Corsair ValueSelect at 2-3-3-8
ATI X800XL AGP video card, stock speed, 256M of VRAM
Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 motherboard, Nforce3 chipset
Zalman passive heatsink on NF3 chipset, had to cut some fins off to make vidcard fit
Turtle Beach Santa Cruz soundcard
LSI Logic U160 SCSI card
Fortron "Blue Storm" FSP400-60THN PSU 400W, PCIexpress ready
Toshiba 16X DVDROM
Toshiba 16X Dual layer DVD burner model SD 5372
Seagate 7200.8 HDD, 400GB
WDC Raptor 36GB
Fujitsu MAS3735 15000 RPM SCSI HDD, 36GB, connected via LSI U160 SCSI card
Floppy drive
2X Dell 2001FP 20.1" LCD monitors, dual head connected to ATI X800XL (3200x1200 desktop baby!!!!!)


All in a Chenming Silver 1080 series case, with case window
Cooled by (5) quiet 80mm cooling fans.
gg1978 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2006, 01:05 PM   #54
willawake
Super Modulator
 
willawake's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
City & State: Αθήνα
Posts: 8,006
Default Re: Post your system.......

per: nice office! i could use one like that. i see a lian li?

gg1978 : guess there was no money left over for a camera.....cmon post a pic of the dual head goodness......i hate specs (very nice spec though!)
willawake is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2006, 01:34 PM   #55
Per Hansson
Super Moderator
 
Per Hansson's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
City & State: ----
My Country: Sweden
Line Voltage: 230v 50Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 4,319
Default Re: Post your system.......

Quote:
Originally Posted by willawake
i see a lian li?
Yup, a PC65 USB, I've had it for quite a few years now...

I've modded it with a 120mm fan at the top, Papst running at 5v so virtually silent... Was a few years ago used for a radiator instead when I was into that kinda thing...

Prolly will go watercooling with my next rig because I want it to be silent but that will be close to impossible with the heat it will be producing at full load...
Per Hansson is online now   Reply With Quote
Old 01-28-2006, 02:35 PM   #56
gg1978
Badcaps Veteran
 
Join Date: Dec 2004
City & State: Jamestown, IN
My Country: USA
Line Voltage: 117VAC, 60Hz
I'm a: Professional Tech
Posts: 423
Default Re: Post your system.......

Actually i do have a digicam.. Here's a pic of Badcaps.net spanned 3200pX wide. You can also see a faint glimmer of the turqoise LED's i i have mounted in the bottom of the case. The top has a set of blue LED's shining downward. Hope you don't mind the messy desk too much



edit:

i need to buy a PCI DVI-D video card so i can drive both LCD's via DVI. The one connected via Analog VGA renders color slightly different than the one via DVI. I think hooking the other via DVI will fix that.
Attached Images
File Type: jpg 1.JPG (93.6 KB, 301 views)

Last edited by willawake; 02-27-2006 at 03:23 PM.. Reason: offsite pic
gg1978 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2006, 03:04 PM   #57
dood
Deputy dood
 
dood's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
City & State: Berwick, PA
My Country: USA
Line Voltage: 120VAC 60HZ
I'm a: Hardcore Geek
Posts: 2,444
Default Re: Post your system.......

Clean up your desk!
dood is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2006, 03:04 PM   #58
willawake
Super Modulator
 
willawake's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
City & State: Αθήνα
Posts: 8,006
Default Re: Post your system.......

looks great. actually your pile is more interesting than an empty desk.

that the analog gives slightly different image to the dvi is in agreement with the fact that dvi sets some parameters automatically and you cant change them. it would be possible to figure them out eventually and get almost the same picture i believe.
willawake is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2006, 08:06 PM   #59
Mustang
Senior Member
 
Join Date: Dec 2003
City & State: Houston
Posts: 196
Default Re: Post your system.......

That's not a mess at all! Looks more like a Halo deathmatch reenactment hehe.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2006, 09:39 PM   #60
gg1978
Badcaps Veteran
 
Join Date: Dec 2004
City & State: Jamestown, IN
My Country: USA
Line Voltage: 117VAC, 60Hz
I'm a: Professional Tech
Posts: 423
Default Re: Post your system.......

Quote:
Originally Posted by Mustang
That's not a mess at all! Looks more like a Halo deathmatch reenactment hehe.

Hehe, there's a lot more Halo stuff around here.. It's one of my weaknesses.. You can also see my dead CPU and chipset collection at the front edge of the desk. A lot of people collect CPU's, i also collect chipsets from dead boards, so that makes me absurdly geeky..

Edit: on a side note, the two 20" 2001FPs aren't the only LCD's i have.. Also have a 2000FP, a 173FP, a KDS 15" and a Mag 14".. Now i've got my eye on a 2405FPW, but that'll have to wait for a while..

I've got the colors matched fairly well on the pair, but it's not perfect..

Last edited by gg1978; 01-28-2006 at 09:42 PM..
gg1978 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2019
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 10:31 AM.
Did you find this forum helpful?