Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting TVs and Video Sources
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 11-01-2019, 05:54 PM   #21
jaw3
New Member
 
Join Date: Oct 2019
City & State: Lyons, IL
My Country: USA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 10
Default Re: Vizio M65-C1 - no picture, help!

I just want to say a big THANK YOU to you guys for your help! With that help I was able to make a informed decision to replace my main board. It was a little hard to find, but a refurbished one eventually came up on eBay. It costed $150 with shipping, but that is so much less than a new TV. I put it in last night and all is well!
I'm totally coming back to this forum next time something is on the fritz. Thank you!!
jaw3 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2019, 07:55 PM   #22
hanswr
New Member
 
Join Date: Sep 2018
City & State: Katy Texas
My Country: US
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 3
Default Re: Vizio M65-C1 - no picture, help!

Quote:
Originally Posted by jaw3 View Post
I just want to say a big THANK YOU to you guys for your help! With that help I was able to make a informed decision to replace my main board. It was a little hard to find, but a refurbished one eventually came up on eBay. It costed $150 with shipping, but that is so much less than a new TV. I put it in last night and all is well!
I'm totally coming back to this forum next time something is on the fritz. Thank you!!
While you were testing your TV, do you remember if the led on the main board turned on at all?

I have this exact same TV and by looking at some videos I noticed the main board has a led that should stay solid when everything is working properly. In my case, I have no picture, no sound, all voltages from power board seem ok. But when plugin in TV you see the power led briefly blink and start dimming off. While the back cover removed, there is no led on in the main board.

Given that all voltages seem to be ok and not fluctuating in any way, everything points out to be the main board.

I'm having a hard time finding it online from any of the major tv part sellers.

On ebay I cannot find my exact same model that has the same part numbers you posted.
hanswr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2019
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 07:41 AM.
Did you find this forum helpful?