Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting TVs and Video Sources
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 09-30-2015, 08:15 PM   #1
Dangermoose007
Member
 
Join Date: Sep 2013
City & State: Lubbock, Texas
My Country: US
Line Voltage: 120VAC 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 31
Default JVC Vm-42wv74

Hello,

I'm trying to repair a Plasma Display (JVC Vm-42wv74) which is not turning on. This model is known to have power supply issues, enough that there aren't any on Ebay. I opened it up and found some very obviously bulging caps which I have replaced at no small expense for caps. 2x 250WV 1500uf + 2x 450WV 330 uf (these things were freaking pricey, i assume because their voltage was so high) I also re-flowed the solder around a number of loose (wiggly) caps that showed no signs of bulging.

Turns out the bulging caps weren't the issue, as I am still not getting the TV to turn on. When I plug it in, the greed LED light turns on the Power Supply, but the red LED does not, and there are no audible relay clicks like I would expect out of a Plasma.

I have confirmed the power supply is receiving 115 volts, and the VSB Test Point is showing a proper 5.9v, however none of the other test points are receiving any voltage, including the 5v. The two fuses I found are also testing minimal resistance, so they are not blown.

at this point any thoughts would be much appreciated
Attached Images
File Type: jpg IMG_20150930_200025[1].jpg (557.8 KB, 3 views)
File Type: jpg IMG_20150930_200137[1].jpg (625.3 KB, 3 views)
File Type: jpg IMG_20150930_200145_hdr[1].jpg (485.1 KB, 2 views)
File Type: jpg IMG_20150930_200156[1].jpg (637.2 KB, 6 views)
Dangermoose007 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2015, 06:24 PM   #2
Dangermoose007
Member
 
Join Date: Sep 2013
City & State: Lubbock, Texas
My Country: US
Line Voltage: 120VAC 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 31
Default Re: JVC Vm-42wv74

Here's a picture of how the boards layout, let me know if you need a pic of the backside of the power supply
Attached Images
File Type: jpg IMG_20150930_195717[2].jpg (623.8 KB, 4 views)
Dangermoose007 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2022
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 01:18 PM.
Did you find this forum helpful?