Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > General Topics > General Capacitor Questions & Issues
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2019, 02:09 PM   #41
SistMaticZ
Member
 
Join Date: Jul 2019
City & State: Casablanca
My Country: Morocco
Line Voltage: 220 V AC
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 72
Default Re: Why this UPS is using 1200V IGBTs ?

Ok sam ive sent you a message on your email.

My adress starts with ibnou......

You can delete your email adress from this thread.

Last edited by SistMaticZ; 10-15-2019 at 02:12 PM..
SistMaticZ is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2019, 08:09 PM   #42
sam_sam_sam
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jul 2011
City & State: Sunny Jacksonville FL
My Country: USA
Line Voltage: 120 Volts 60 HZ
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1,614
Default Re: Why this UPS is using 1200V IGBTs ?

Quote:
Originally Posted by SistMaticZ View Post
Ok sam ive sent you a message on your email.

My adress starts with ibnou......

You can delete your email adress from this thread.
I send you a reply
__________________
9 PC LCD Monitor
6 LCD Flat Screen TV
30 Desk Top Switching Power Supply
10 Battery Charger Switching Power Supply for Power Tool
6 18v Lithium Battery Power Boards for Tool Battery Packs
1 XBox 360 Switching Power Supply and M Board
25 Servo Drives 220/460 3 Phase
6 De-soldering Station Switching Power Supply 1 Power Supply
1 Dell Mother Board
15 Computer Power Supply
1 HP Printer Supply & Control Board * lighting finished it *


These two repairs where found with a ESR meter...> Temp at 50*F then at 90*F the ESR reading more than 10%

1 Over Head Crane Current Sensing Board ( VFD Failure Five Years Later )
2 Hem Saw Computer Stack Board

All of these had CAPs POOF
All of the mosfet that are taken out by bad caps
sam_sam_sam is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2019, 05:11 AM   #43
SistMaticZ
Member
 
Join Date: Jul 2019
City & State: Casablanca
My Country: Morocco
Line Voltage: 220 V AC
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 72
Default Re: Why this UPS is using 1200V IGBTs ?

Quote:
Originally Posted by sam_sam_sam View Post
I send you a reply
Thanks for your precious replies sir.
SistMaticZ is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2019, 07:42 AM   #44
SistMaticZ
Member
 
Join Date: Jul 2019
City & State: Casablanca
My Country: Morocco
Line Voltage: 220 V AC
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 72
Default Re: Why this UPS is using 1200V IGBTs ?

I hope that some one from moderation staff can solve this PM lock out issue.
SistMaticZ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2019
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 02:02 AM.
Did you find this forum helpful?