Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Equipment Usage, Soldering, Techniques, and Reviews
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 09-16-2020, 06:15 AM   #1
XgN
New Member
 
Join Date: Apr 2019
City & State: Kaunas
My Country: Lithuania
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 4
Default Uni-T UTG2025A Generator Boot Issue

Hi all,

Have got this Uni-T Function Waveform Generator model UTG2025A with an issue of booting procedure. The generator tries to boot up and freezes on the booting logo "UNI-T" forever (please see photo enclosed). Please find this particular generator boot-log attached https://file.io/kZ8JjYwI9Iir ("UTG2025A_Generator_Boot_Log.txt") which was received via UART interface inside. It seems to be a problem with Firmware or maybe Memory (particular RAM) region.

Maybe anyone here in this forum has a Firmware file with which I could do reflashing and see whether it helps. If not, going to change RAM ICs.

Thanks in advance.
Attached Images
File Type: jpg 20200318_120625.jpg (303.1 KB, 9 views)
XgN is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2020
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 04:48 AM.
Did you find this forum helpful?