Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting & Designing Networks
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-10-2019, 05:41 PM   #1
ivtec
ivtec
 
Join Date: Dec 2008
City & State: Fall River, Mas,
My Country: USA
Line Voltage: 120-60hz
I'm a: Hobbyist Tech
Posts: 1,401
Default Gears Nightawk AC1900, model#C7100V gateway?

Hi guys;i have Netgears Nightawk AC1900, model#C7100V, lately i can't get in Gateway as i normally do by signing in with Admin and a password ,but it takes me to a security where i have to put Serial# and 2 phrases that i have in my notes and always use ,but this time it tells me; information you entered does not match what is saved on the router. Please enter it again,.
Already rebooted and same,do i have to Factory default it?,that would be to much hassle and for now i', not need to get to gate way, i normally use the gateway to reset router but i can do it by unplugging power,any suggestions,thanks great folks .
ivtec is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2019
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 04:48 AM.
Did you find this forum helpful?