Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Game Consoles & Other Weird Devices
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 08-03-2020, 01:45 PM   #61
Admirality
Member
 
Join Date: May 2020
City & State: Knysna
My Country: South Africa
Line Voltage: 220VAC 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 79
Default Re: Ps3 fat Cechk04 no power

Quote:
Originally Posted by stj View Post
i know FSM - factory service mode.

i'll have to look demo mode up.
why did you want to update it?
hopefully so you can hack it with custom firmware like "Rebug"
stj what thermal paste should i use,maybe i used the wrong one,and i thought updating it is nesessary to keep it in sync with techno

Last edited by Admirality; 08-03-2020 at 01:47 PM..
Admirality is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2020, 04:12 PM   #62
diif
Badcaps Veteran
 
Join Date: Feb 2014
City & State: Midlands
My Country: England
I'm a: Professional Tech
Posts: 4,946
Default Re: Ps3 fat Cechk04 no power

It's a PS3 that was delivered to shops to showcase it's features. I believe it has to be unlocked before put into safe mode and original firmware installed.
diif is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2020, 04:32 PM   #63
stj
Great Sage 齊天大聖
 
stj's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
City & State: Europe
My Country: some shithole run by Israeli agents
I'm a: Professional Tech
Posts: 23,124
Default Re: Ps3 fat Cechk04 no power

Quote:
Originally Posted by Admirality View Post
stj what thermal paste should i use,maybe i used the wrong one,and i thought updating it is nesessary to keep it in sync with techno
i use MX4 myself, anything good enough for a pc cpu will work.
as for updating, this is what you need to aim for:
https://rebug.me/

because you can put all the games on a harddrive and lots of other cool stuff.
stj is online now   Reply With Quote
Old 08-04-2020, 09:05 AM   #64
vinceroger69
Badcaps Veteran
 
Join Date: Mar 2012
City & State: Nuneaton Warwickshire
My Country: uk
I'm a: Hobbyist Tech
Posts: 5,949
Default Re: Ps3 fat Cechk04 no power

https://ourpastimes.com/how-to-remov...-12577381.html
http://www.edepot.com/playstation3.h...JJB1FAOwfpNZSY
https://www.psxhax.com/threads/ps3-d...xwfRCNXJKS-Upw

Last edited by vinceroger69; 08-04-2020 at 09:07 AM..
vinceroger69 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2020, 10:51 AM   #65
Admirality
Member
 
Join Date: May 2020
City & State: Knysna
My Country: South Africa
Line Voltage: 220VAC 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 79
Default Re: Ps3 fat Cechk04 no power

Quote:
Originally Posted by stj View Post
i use MX4 myself, anything good enough for a pc cpu will work.
as for updating, this is what you need to aim for:
https://rebug.me/

because you can put all the games on a harddrive and lots of other cool stuff.
Thanks stj much appreciated
Admirality is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2020, 11:07 AM   #66
Admirality
Member
 
Join Date: May 2020
City & State: Knysna
My Country: South Africa
Line Voltage: 220VAC 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 79
Default Re: Ps3 fat Cechk04 no power

vinceroger69 thanks for the great info,i really appreciate it
Admirality is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2020, 10:54 PM   #67
Admirality
Member
 
Join Date: May 2020
City & State: Knysna
My Country: South Africa
Line Voltage: 220VAC 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 79
Default Re: Ps3 fat Cechk04 no power

diif there is a way to remove demo mode,that i will do when i have repaced the components i need to,thank you for your input
Admirality is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2020
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 02:23 AM.
Did you find this forum helpful?