Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting TVs and Video Sources
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 03-30-2016, 02:49 PM   #81
budm
Badcaps Veteran
 
budm's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
City & State: S.F. Bay area
My Country: USA
Line Voltage: 120V 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 34,292
Default Re: Factory Resets Listing

It looks like you do need LG remote since I do not believe the universal will have the 'ADJ' button.
__________________
Never stop learning
Basic LCD TV and Monitor troubleshooting guides.
http://www.badcaps.net/forum/showthr...956#post305956

Voltage Regulator (LDO) testing:
http://www.badcaps.net/forum/showthr...999#post300999

Inverter testing using old CFL:
http://www.badcaps.net/forum/showthr...er+testing+cfl

Tear down pictures : Hit the ">" Show Albums and stories" on the left side
http://s807.photobucket.com/user/budm/library/

TV Factory reset codes listing:
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=24809
budm is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2016, 03:16 AM   #82
nash10
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 13
Default Re: Factory Resets Listing

hello can you give me the service manual of devant 42mel100 or eeprom bacause i wanna update because the lcd screen is blurred or shadow or ghosting display....help me with this masters thanks in advance......
nash10 is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2016, 10:00 AM   #83
nash10
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 13
Default devant 42mel100 chassis msd209 do u have firmware

devant 42mel100 chassis msd209 do u have firmware
panel:konka kpl +420b1c3e1
can you give firmware or service manual sir....
thanks in advance.....
nash10 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2016, 04:23 AM   #84
Kilroys
Member
 
Join Date: Feb 2014
City & State: southern part of Sweden
My Country: Sweden
Line Voltage: 230VAC 50Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 70
Default Re: Factory Resets Listing

Hope this will help someone.
Attached Images
File Type: jpg Samsung hot keys.jpg (120.7 KB, 154 views)
Kilroys is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2016, 06:52 AM   #85
nash10
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 13
Default Re: Factory Resets Listing

is this service menu for devant sir?
nash10 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2016, 03:09 AM   #86
nash10
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 13
Default Re: Factory Resets Listing

not working up for service menu or firmware......
nash10 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2016, 09:22 PM   #87
edwinarriaza
New Member
 
Join Date: Jun 2016
City & State: Antigua
My Country: Guatemala
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: Factory Resets Listing

good day! i have an lg 55lw5600 need to know if going into service code can solve image problem. when image is displayin it starts giving horizontal lines from left to right after hours watching the image becomes nive and clear for a while the troubles again. when tv starts instead of showing the lg logo it displays horizontal white and purple stripes. then the lg block that moves across the screen has the lines after several hours the lines go away and you can tune chanels or go to smart tv programs.
i would like to know id reseting the tv with service code could restore damaged files and it would start correctly. or if i need to change a board or else.
thank you i apreciate you care about other people.
edwinarriaza is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2016, 05:46 PM   #88
Piper
New Member
 
Join Date: Jul 2016
City & State: Freetown
My Country: Sierra leone
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: Factory Resets Listing

How do I turn off child lock from my Nec tv without a remote (model: NLT-32HDB2) please?
Piper is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2016, 02:51 PM   #89
nams5t
New Member
 
Join Date: Jun 2016
City & State: india
My Country: ayisha
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 2
Default Re: Factory Resets Listing

akai 32 lcd tv,,lta320ap02 standby problem only red light any help
nams5t is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2016, 11:11 AM   #90
nv3tech
New Member
 
Join Date: Aug 2016
City & State: Baltimore, MD
My Country: USA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: Factory Resets Listing

Vizio 28" D28hn
I am in search of a service menu code for this TV. The tv only has a power button on it so the code where you hold the channel buttons will obviously not work. I have tried the codes in this thread to no avail. Any help would be greatly appreciated.
nv3tech is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2016, 09:57 AM   #91
cleverone
New Member
 
Join Date: Jul 2014
City & State: Monywa city/Sagaing Devision
My Country: Myanmar(Burma)
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 2
Default Re: Factory Resets Listing

I've taken this page for my future needs.Thank a lot to uploader.
cleverone is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2016, 12:48 PM   #92
ernest79336
New Member
 
Join Date: Aug 2016
City & State: Levelland
My Country: United States
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 3
Default Re: Factory Resets Listing

Hello everyone i had a DYNEX DX-LCD26-09 that when you turn it on it would just have a white screen no buttons would work menu,input,ect I bought a new main board for it still no change.Then i hooked up a Roku to it via composite held down the input button and the vol down all the sudden it started working i hope this will help someone
ernest79336 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2017, 03:05 AM   #93
Korgano
New Member
 
Join Date: Jan 2017
City & State: Queensland
My Country: Australia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: Factory Resets Listing

This may not be the right place to post this question however being new here I thought it the best place. I have a Hisense 40d50p and i'm trying to prevent it from overscanning on my PS4. I have set the screen mode to PC which eliminates the overscan but prevents me from setting sharpness and colour. I have entered the service menu and changed the settings in there. Now for my question how do I get the settings to apply after I have turned the TV off or changed the input? I have searched all over google but can't find an answer so any help would be greatly appreciated.
Korgano is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2017, 01:41 PM   #94
Gerry9
New Member
 
Join Date: Feb 2017
City & State: Montreal, Quebec
My Country: Canada
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 2
Default Re: Factory Resets Listing

Thank you for your list of codes. I had been looking for the RCA code and voila, you had it. It fixed my problem which was the following:
Source was stuck on pc input. Even if changed to another input, it just came back to the pc input. Problem solved with resetting tv to initial manufacturer settings.
Gerry9 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 06:49 AM   #95
billydanger
New Member
 
Join Date: Feb 2014
City & State: Huntsville, AL
My Country: USA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 6
Default Re: Factory Resets Listing

Have a Sony Bravia KDL-40SL140 with no remote. According to service manual I should (using the remote) enter

DISPLAY 5 volume + POWER

to enter service mode. Since I have only a systemlink 3 universal remote (no DISPLAY key) does anyone know a way to enter service mode without a remote (or with universal remote)?

Thanks in advance.
billydanger is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2017, 09:02 PM   #96
tcolwell
New Member
 
Join Date: Feb 2017
City & State: houston, tx
My Country: usa
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 2
Default Re: Factory Resets Listing

Quote:
Originally Posted by Kilroys View Post
Hope this will help someone.
where'd you get this? i'm looking for something similar for my samsung UN39FH5000 remote
tcolwell is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2017, 04:51 PM   #97
dreamerx213
New Member
 
Join Date: May 2017
City & State: Las Vegas NV
My Country: USA
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: Factory Resets Listing

Hi I have a Insignia ns-55d510na17
The other day i stumbled across the service menu and changed the white balance settings. How can I reset them to factory defaults ?
dreamerx213 is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2017, 05:45 AM   #98
Shariroxx
New Member
 
Join Date: Aug 2017
City & State: Las Vegas,nv
My Country: United states
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1
Default Re: Factory Resets Listing

Hi there, I am a first time user on this forum, so forgive me if I'm not in the correct spot. I am looking for factory reset code for an 65" olevia lcd tv.
Shariroxx is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2017, 11:55 AM   #99
Gavino_varne
Gavino
 
Join Date: Oct 2017
City & State: Coonoor Tamil Nadu
My Country: India
Line Voltage: 240V 50Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 5
Default Re: Factory Resets Listing

Hi I have a Skyhi 32 LED TV which is struck on android screen and does not go any further. I have tried multiple reset combinations from your forum's assistance and nothing seem to work. The main board on my TV is TP.MS608.P83 Could I know the combination for this mother board for a reset please ?

Thanks in advance. I am new to this forum and I dont see an option to ask a query, so If I have not come the right way, I apologise. Request help plzzz.
Gavino_varne is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2017, 10:28 AM   #100
Gavino_varne
Gavino
 
Join Date: Oct 2017
City & State: Coonoor Tamil Nadu
My Country: India
Line Voltage: 240V 50Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 5
Default Re: Factory Resets Listing

Hi Can anyone out there please please help. I have a Skyhi TV with the main board being TP.MS608.P83. The TV stands on Android loading screen and does not go any further. Please help if I could do some sort of reset or if I could get a firmware for the same
Gavino_varne is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2018
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 12:20 AM.

Did you find this forum helpful?