Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Motherboards with Bad Capacitors > All Others Motherboards
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 09-06-2013, 09:43 PM   #1
luke10050
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
City & State: New South Wales
My Country: Australia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 199
Default Intel DG35EC - Bad Caps

Hey, ive got this board, it has around 11 bad KZG's on it (820uF, 6.3v) i was just wondering whats a good capacitor to replace them (also the board still works fine, just the odd GPU instability)
luke10050 is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2013, 02:43 AM   #2
c_hegge
Badcaps Veteran
 
c_hegge's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
City & State: North Coast, NSW
My Country: Australia
Line Voltage: 240V 50Hz
I'm a: Professional Tech
Posts: 5,052
Default Re: Intel DG35EC - Bad Caps

http://www.badcaps.net/store/product...roducts_id=163

These
__________________
I love putting bad caps and flat batteries in fire and watching them explode!!

No wonder it doesn't work! You installed the jumper wires backwards

Main PC: Core i7 3770K 3.5GHz, Gigabyte GA-Z77M-D3H-MVP, 8GB Kingston HyperX DDR3 1600, 240GB Intel 335 Series SSD, 750GB WD HDD, Sony Optiarc DVD RW, Palit nVidia GTX660 Ti, CoolerMaster N200 Case, Delta DPS-600MB 600W PSU, Hauppauge TV Tuner, Windows 7 Home Premium

Office PC: HP ProLiant ML150 G3, 2x Xeon E5335 2GHz, 4GB DDR2 RAM, 120GB Intel 530 SSD, 2x 250GB HDD, 2x 450GB 15K SAS HDD in RAID 1, 1x 2TB HDD, nVidia 8400GS, Delta DPS-650BB 650W PSU, Windows 7 Pro
c_hegge is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2013, 03:15 AM   #3
luke10050
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
City & State: New South Wales
My Country: Australia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 199
Default Re: Intel DG35EC - Bad Caps

thanks! easily within my budget, ill pay more for shipping than the caps though hahaha
luke10050 is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2013, 01:12 PM   #4
momaka
Badcaps Veteran
 
momaka's Avatar
 
Join Date: May 2008
City & State: VA (NoVA)
My Country: U.S.A.
Line Voltage: 120 VAC, 60 Hz
I'm a: Hobbyist Tech
Posts: 9,069
Default Re: Intel DG35EC - Bad Caps

Buy some extra then . Never know when you might need more.
momaka is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2013, 05:23 PM   #5
luke10050
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
City & State: New South Wales
My Country: Australia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 199
Default Re: Intel DG35EC - Bad Caps

fair point, probably grab a few 480uF and 1000/1200uF caps too
luke10050 is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2015, 01:24 AM   #6
balattc
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
City & State: tamilnadhu
My Country: india
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 106
Default Re: Intel DG35EC - Bad Caps

i need INTEL DG35EC BIOS PLS UPLOAD here
balattc is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2015, 01:33 AM   #7
c_hegge
Badcaps Veteran
 
c_hegge's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
City & State: North Coast, NSW
My Country: Australia
Line Voltage: 240V 50Hz
I'm a: Professional Tech
Posts: 5,052
Default Re: Intel DG35EC - Bad Caps

^
It's there on the Intel website.

Last edited by c_hegge; 06-25-2015 at 01:34 AM..
c_hegge is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2015, 11:10 AM   #8
ReverendJones
Resurgam
 
ReverendJones's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 49
Default Re: Intel DG35EC - Bad Caps

https://downloadcenter.intel.com/dow...-ECG3510M-86A-
__________________
Machina improba! Vel mihi ede potum vel mihi redde nummos meos!
ReverendJones is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2015, 04:17 AM   #9
balattc
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
City & State: tamilnadhu
My Country: india
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 106
Default Re: Intel DG35EC - Bad Caps

i need bin file
balattc is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2015, 10:21 AM   #10
TechGeek
Computer Geek
 
TechGeek's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
City & State: Insanely Hot Texas
My Country: USA
Line Voltage: 118-126VAC@60hZ/200A
I'm a: Hardcore Geek
Posts: 1,498
Default Re: Intel DG35EC - Bad Caps

Is thus turning into a Intel motherboard support thread?
__________________
Don't buy those $10 PSU "specials". They fail, and they have taken whole computers with them.

For computer parts, go to Newegg
OR
Amazon.

For electrical stuff(pushbuttons, capacitors, etc), use Digikey
OR
Mouser.

Windows 10!? Oh yeah, that sorry excuse of an operating system that spies on you 24/7/365!

Samsung = Seagate = Seatrash = Trashgate
Don't buy Seagate drives. Don't use Seagate drives. If you have any in service right now, make plans to replace them ASAP.

TVs repaired: Toshiba 32AV500U
Stereo Receivers brought back to life: 1(Fisher RS-1056)
Stereos/Stereo receivers to recap: Fisher RS-1056


TechGeek is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2015, 12:01 PM   #11
ReverendJones
Resurgam
 
ReverendJones's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 49
Default Re: Intel DG35EC - Bad Caps

First file from this link: https://downloadcenter.intel.com/dow...-ECG3510M-86A-
Filename is EC0118.BIO.
ReverendJones is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2015, 10:14 AM   #12
LatinMcG
Member
 
Join Date: Jun 2015
City & State: Tampa, FL
My Country: USA/Puerto Rico
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 20
Default Re: Intel DG35EC - Bad Caps

trick to recover bios intel is pull recovery jumper out and use CD iso to make recovery.
LatinMcG is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2019
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 04:11 PM.
Did you find this forum helpful?