Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Desktop Motherboards, Graphics Cards, and PC Peripherals > BIOS & Schematic Requests!
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 10-11-2021, 12:24 PM   #1
lrservicios
Member
 
Join Date: May 2016
City & State: sevilla
My Country: españa
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 26
Default Lenovo IdeaCentre AIO 300 Bios corrupted

Hi i have this machine:

Ideacentre AIO 300 series
BOARD ISKLST ver:1.0 6050A2740901 A01

The problem Computer Starts and the FAN spins but it doesnt show anything on the screen, then turn off by itself and restart again.

Here i attach ORIGINAL BIOS i think its corrupted, its a GIGADEVICE GD25Q64 CHIP
Attached Files
File Type: rar Lenovo ALLin ORI.rar (4.87 MB, 17 views)
lrservicios is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2021, 03:32 PM   #2
RJARRRPCGP
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jul 2004
City & State: North Springfield, Vermont
My Country: USA
Line Voltage: 118-127V 59-63.5 Hz-> actualizo: pérdido de voltaje
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 6,074
Default Re: Lenovo IdeaCentre AIO 300 Bios corrupted

Possibly a bad CPU socket.
__________________
ASRock B550 PG Velocita

Ryzen 5 "Vermeer" 5600X

32 GB G.Skill Trident Z Neo F4-3600C18D-32GTZN

Sapphire Nitro+ Radeon RX 6750 XT

eVGA Supernova G3 750W

Western Digital Black SN850 1TB NVMe SSD




"¡Me encanta "Me Encanta o Enlistarlo con Hilary Farr"!" -mí mismo

"There's nothing more unattractive than a chick smoking a cigarette" -Topcat

"Today's lesson in pissivity comes in the form of a ziplock baggie full of GPU extension brackets & hardware that for the last ~3 years have been on my bench, always in my way, getting moved around constantly....and yesterday I found myself in need of them....and the bastards are now nowhere to be found! Motherfracker!!" -Topcat

"did I see a chair fly? I think I did! Time for popcorn!" -ratdude747
RJARRRPCGP is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2021, 12:10 PM   #3
lrservicios
Member
 
Join Date: May 2016
City & State: sevilla
My Country: españa
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 26
Default Re: Lenovo IdeaCentre AIO 300 Bios corrupted

Quote:
Originally Posted by RJARRRPCGP View Post
Possibly a bad CPU socket.
Are you saying that my dump is ok ?
lrservicios is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2021, 02:18 PM   #4
lotas
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jan 2016
City & State: Sochi
My Country: russia
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 853
Default Re: Lenovo IdeaCentre AIO 300 Bios corrupted

Bios Lenovo AIO ISKLST ver1.0 6050A2740901 A01 (Clear ME)
lotas is online now   Reply With Quote
Old 10-13-2021, 05:17 PM   #5
RJARRRPCGP
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jul 2004
City & State: North Springfield, Vermont
My Country: USA
Line Voltage: 118-127V 59-63.5 Hz-> actualizo: pérdido de voltaje
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 6,074
Default Re: Lenovo IdeaCentre AIO 300 Bios corrupted

Quote:
Originally Posted by lrservicios View Post
Are you saying that my dump is ok ?
I don't know, but I saw behavior similar to that with a bad CPU socket. (minus it power cycling itself)
RJARRRPCGP is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums © 2003 - 2022
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 05:09 PM.
Did you find this forum helpful?