Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting Laptops, Portable, and Mobile Devices
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 01-22-2019, 08:10 AM   #1
ktmmotocross
Boardkiller
 
ktmmotocross's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
City & State: slovakia
My Country: slovakia
Line Voltage: 230VAC 50Hz
I'm a: Hobbyist Tech
Posts: 1,467
Default Fujitsu LI3710 - no video after water spill

Hello.
Have this Fujitsu Amilo LI3710 that have some water spill on it and really bad burned LCD connector. LCD connector was burned only on 19V pins. When start it work only 2-3 seconds and shut down.

I clean some corrosion and removed burned connector. now it start and all voltages looks ok. right now i dont have connector replacement so i try to check it with external monitor, but have no video.

Is there a way to check why have no video or chceck if lcd signals is ok?
like with osciloscope or cut lcd cable and solder it directly to board

Last edited by ktmmotocross; 01-22-2019 at 08:12 AM..
ktmmotocross is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2019, 12:41 AM   #2
on/off
Badcaps Veteran
 
on/off's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
City & State: Forbidden
My Country: Indonesia
Line Voltage: 220VAC 50Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 220
Default Re: Fujitsu LI3710 - no video after water spill

Try lift R279, it's trick to force external display mode.

Last edited by on/off; 01-23-2019 at 12:42 AM..
on/off is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2019
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 09:47 PM.
Did you find this forum helpful?