Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Electronics Theory and Troubleshooting > Troubleshooting Laptops, Portable, and Mobile Devices
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 05-13-2015, 07:49 AM   #1
nazrul145
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jan 2014
City & State: mcm
My Country: BD
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 311
Default DV5-1040ee bios need.

Hello friend, I need this DV5 bios.
With this laptop bios no display, But with hp server bios its caps lock blink
3 times. That means RAM problem but i have Change RAM but caps lock blink 3 times.
also change processor. It has nvidia graphics. Also reflow it.
So i need confirm ok bios.
Or advice pls.

DAQT6AMB8F0 Rev. F
nazrul145 is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2015, 08:28 AM   #2
ala_borbe
aka Donald
 
Join Date: Apr 2011
City & State: Prijedor
My Country: Bosnia and Herzegovina
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1,368
Default Re: DV5-1040ee bios need.

backup original bios

two possible motherboards in this model, hence two bios
Attached Files
File Type: zip DV5-1040ee_F21.zip (1.66 MB, 212 views)
ala_borbe is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2015, 10:18 PM   #3
nazrul145
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jan 2014
City & State: mcm
My Country: BD
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 311
Default Re: DV5-1040ee bios need.

Thanks ala_borbe, I have tried this bios. But caps lock blink 3 times.
with orginal no blink caps lock also no display.
nazrul145 is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2015, 12:44 AM   #4
ala_borbe
aka Donald
 
Join Date: Apr 2011
City & State: Prijedor
My Country: Bosnia and Herzegovina
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1,368
Default Re: DV5-1040ee bios need.

have you trued both files?

have you tried reflow? its nvidia

here is schematics if needed
Attached Files
File Type: pdf HP_Pavilion_DV5_-_Intel_QT6.pdf (2.21 MB, 98 views)
ala_borbe is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2015, 12:50 AM   #5
nazrul145
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jan 2014
City & State: mcm
My Country: BD
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 311
Default Re: DV5-1040ee bios need.

Try both file also reflow nvidia.
but 3 blinks.
nazrul145 is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2017, 09:32 AM   #6
Pascal Komlassan
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jan 2017
City & State: Lome
My Country: TOGO
Line Voltage: 220V/230V
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 290
Default Re: DV5-1040ee bios need.

HP DV5 Intel/nvidia
Attached Files
File Type: rar DV5.rar (841.1 KB, 65 views)
Pascal Komlassan is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2017, 10:03 AM   #7
rookieme
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
City & State: Athens
My Country: Greece
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 180
Default Re: DV5-1040ee bios need.

does is have AMD cpu?
If yes use only one RAM and swap it at both slots for a try.
rookieme is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2017
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 09:05 PM.

Did you find this forum helpful?