Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Motherboards with Bad Capacitors > Major Manufacturers Boards
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 12-11-2010, 09:21 PM   #1
Mysteriphys
New Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Default Biostar MCp6p M2+

Hi, new here, amateur Electro Geek.

I got this machine from my mother after my last one fried, I actually specced it out for her to be relatively similar in capability. the problem I'm having that's got me here at the moment is it's reading a tad off in Everest, mostly I'm just wondering if maybe it's normal, but if it's not then I'll likely get to work fixing it asap.

Voltage Values
CPU Core 1.33 V
+2.5 V 1.20 V <------ This troubles me...
+3.3 V 3.36 V
+5 V 5.05 V
+12 V 12.10 V
+5 V Standby 4.92 V
VBAT Battery 3.07 V

I looked over the normal electrolytic caps and they all seem fine, but it has the low profile metal covered deals, they all say 2.5v so I thought maybe they're the issue?

but i'm not touching anything until i know if it's a problem! thanks for any feedback!
Mysteriphys is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 10:20 PM   #2
brethin
Badcaps Veteran
 
Join Date: Dec 2008
City & State: Owensboro, KY.
My Country: USA
Line Voltage: 120VAC 60Hz
I'm a: Professional Tech
Posts: 1,708
Default Re: Biostar MCp6p M2+

Without knowing more detailed information my guess is you misread it.
My guess is that line should read +1.5 V 1.20 V which would be normal.
brethin is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 12:06 AM   #3
Mysteriphys
New Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Default Re: Biostar MCp6p M2+

Quote:
Originally Posted by brethin View Post
Without knowing more detailed information my guess is you misread it.
My guess is that line should read +1.5 V 1.20 V which would be normal.
I dunno there, I've had a few diff pc's that I've run everest on and they always read 2.4ish, I've been trying to get more info on the board but I can't find anything definitive. which is why i came here, I figured people here would have a bit more experience with different boards like this.

I'll try to find more info, thanks anyway

Just checked the bios, it's the chipset voltage reading, as a side note though, the system locks up when i'm in the bios now O.o I don't overclock or anything, kinda wierd imo. but probly not a cap related issue, since I'm using the machine right now in xp no issues.

Last edited by Mysteriphys; 12-12-2010 at 12:19 AM..
Mysteriphys is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2011, 06:16 AM   #4
Uranium-235
Muffins
 
Uranium-235's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
City & State: tehas
My Country: US
Line Voltage: 120VAC 60Hz
I'm a: Professional Tech
Posts: 3,204
Default Re: Biostar MCp6p M2+

whats your cpu temp running at?

I've seen cpu's run hotter in the bios then in windows

i've purchased this board for many people before with no issues, but that means squat
Uranium-235 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2019
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 12:41 AM.
Did you find this forum helpful?