Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Troubleshooting Hardware & Devices and Electronics Theory > Troubleshooting & Designing Networks
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-22-2010, 08:31 PM   #1
Colt45ws
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
City & State: Central Washington
My Country: USA
Line Voltage: 120VAC 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 170
Default Netgear switch dropping large packets.

I have a Netgear FS105 10/100 switch that will lose large packets that approach 1500 bytes. Initially I couldn't figure out why I was having trouble with (S)FTP dropping my connection or working really slowly. So I opened Ethereal or whatever they call that these days and saw the enormous amount of retransmissions. I opened a ping session with maximum packet size and lost 90%. Normal ping packets were fine. I removed it and attached my computer to the wall directly and no more trouble...
Any ideas why it would do this? I opened it and the caps seem fine. None bulging or leaking.
Colt45ws is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2019
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 11:03 AM.
Did you find this forum helpful?