View Single Post
Old 05-16-2018, 10:54 PM   #19
budm
Badcaps Veteran
 
budm's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
City & State: S.F. Bay area
My Country: USA
Line Voltage: 120V 60Hz
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 34,887
Default Re: 55ub850v no picture

Quote:
Originally Posted by thuss View Post
Hi

Sorry about the late response. The readings on the tcon were as follows

v18-1.6mv
v15-1.9mv
v14-1.7
v12-1.6
v10-1.6
v9-13.4
v7-13.5
v5-13.5
v4-13.7
v1-13.7mv
vdd- 1.74v
vcourfb- 1.7
vcc18- 1.6
vglI- 18.3
VIN- 11.78v
VGH - 1.5mv
VDD - 0.7
VCOM2- 22mv
VCOM1- 22mv
VCORE- 1.5mv
VGH_R- 1.4mv
VGH_even- 5.8mv
VGH_ ODD- 5.7mv


I think its the screen but any advice would be appreciated. I changed the main board still has the same symptoms. i.e No picture (the replacement board was out of a broken 49ub850v screen tv with a display).
T-CON board is dead, it has 12V feeding it but lots of Voltages are really really low. Do you get the same readings if the cables between T-CON and LCD panel are removed. The board may not be compatible with your screen, also can be bad panel that causes lots of Voltages on T-CON to be low.
__________________
Never stop learning
Basic LCD TV and Monitor troubleshooting guides.
http://www.badcaps.net/forum/showthr...956#post305956

Voltage Regulator (LDO) testing:
http://www.badcaps.net/forum/showthr...999#post300999

Inverter testing using old CFL:
http://www.badcaps.net/forum/showthr...er+testing+cfl

Tear down pictures : Hit the ">" Show Albums and stories" on the left side
http://s807.photobucket.com/user/budm/library/

TV Factory reset codes listing:
http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=24809
budm is offline   Reply With Quote