View Single Post
Old 08-12-2018, 06:49 AM   #6
sam_sam_sam
Badcaps Veteran
 
Join Date: Jul 2011
City & State: Sunny Jacksonville FL
My Country: USA
Line Voltage: 120 Volts 60 HZ
I'm a: Knowledge Seeker
Posts: 1,412
Default Re: Does anyone have a ZD-939L that they do not use any more

Quote:
Originally Posted by promo7uk View Post
I GOT 2 OF THESE.. both brand new, factory returns.,. no heat at all replaced element in nozzle. 13,, original duratool ones... also replaced triac,, BT08 8amp 650v triac, no luck still says on display error,, and no heat shows not even room temp 25 like others when they start.. removed,, BT136 TRIAC.. SAME ISSUE.. SO wonder if its the optocopler. anyone had same issue and found the fault at all.! mainboard is a ZD 939A -VER 4

Could you please post some pictures of this controller board for the heater front and back so I can see how this was done

As to your question look at the other post that I have I answer your question
__________________
9 PC LCD Monitor
6 LCD Flat Screen TV
30 Desk Top Switching Power Supply
10 Desk Top Power Supply
10 Battery Charger Switching Power Supply for Power Tool
6 18v Lithium Battery Power Boards for Tool Battery Packs
1 XBox 360 Switching Power Supply and M Board
25 Servo Drives 220/460 3 Phase
6 De-soldering Station Switching Power Supply 1 Power Supply
1 Dell Mother Board
15 Computer Power Supply
1 HP Printer Supply & Control Board * lighting finished it *


These two repairs where found with a ESR meter...> Temp at 50*F then at 90*F the ESR reading more than 10%

1 Over Head Crane Current Sensing Board
2 Hem Saw Computer Stack Board

All of these had CAPs POOF
All of the mosfet that are taken out by bad caps
sam_sam_sam is offline   Reply With Quote