Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Search Forums
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: MarkWilliams64
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 02-15-2018, 12:25 PM
Replies: 5
Views: 325
Posted By MarkWilliams64
Re: Vizio E471VLE No Power

I hopefully can check what you suggest tonight.
As far as testing Pin 11 and 12, we did use a resistor from my nephews electronics set ;).
But I can't remember if the cable to the main board was...
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 02-14-2018, 12:56 PM
Replies: 5
Views: 325
Posted By MarkWilliams64
Re: Vizio E471VLE No Power

Forgot to add, we checked the main fuse and it is not blown.
No obvious failed capacitors or resistors.
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 02-14-2018, 12:55 PM
Replies: 5
Views: 325
Posted By MarkWilliams64
Vizio E471VLE No Power

I have a Vizio E471VLE that has stopped working all of a sudden.

The Vizio badge that normally glows "Orange or Amber" when the set is plugged in and then turns "White" when the set is turned on...
Forum: Announcements & Related News 02-13-2018, 03:41 PM
Replies: 20,717
Views: 1,178,753
Posted By MarkWilliams64
Re: New Members - please post your introductions here

Introduction:
Hello I am Mark an Automotive Engineer by trade.
Father of Seven Children from age 8 to 26.
I'm always trying to fix things that break or fail around the house.
From Autos, the...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump


Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2019
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 09:53 AM.
Did you find this forum helpful?