Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > Search Forums
Register FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.05 seconds.
Search: Posts Made By: tibimakai
Forum: Troubleshooting TVs and Video Sources 07-02-2019, 09:26 AM
Replies: 14
Views: 270
Posted By tibimakai
Re: Sony XBR75X850C

Anybody knows, what is a 4 blink code could be? It is for a 65X900C
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 06-18-2019, 08:59 AM
Replies: 37
Views: 5,454
Posted By tibimakai
Re: Infinity 475a car amplifier 75Wx4Ohm

It is all good. I guess, it was my power supply, as it was discharging, "causing" the protect mode?!
If I kill the power instantly and apply it again, no more red light.
It is fixed.
Forum: Troubleshooting Game Consoles & Other Weird Devices 06-17-2019, 07:19 PM
Replies: 19
Views: 799
Posted By tibimakai
Re: Xbox one S corrupted startup splash screen

Sorry, it was diode mode, 0.68V.
Forum: Troubleshooting Game Consoles & Other Weird Devices 06-17-2019, 03:25 PM
Replies: 19
Views: 799
Posted By tibimakai
Re: Xbox one S corrupted startup splash screen

If I measure from this point to the ground, it is not shorted.
Forum: Troubleshooting Game Consoles & Other Weird Devices 06-17-2019, 02:42 PM
Replies: 19
Views: 799
Posted By tibimakai
Re: Xbox one S corrupted startup splash screen

I actually must of did something stupid, because now it just turns on and then off.
I was trying to repair another water damaged board, using this board as an example. Now, it won't even boot...
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 06-13-2019, 09:38 PM
Replies: 37
Views: 5,454
Posted By tibimakai
Re: Infinity 475a car amplifier 75Wx4Ohm

Can you believe, that I'm back to repair this? It's been 5 years already!?
I have found a leaky transistor, Q12B.
Replaced it and the first time I turn it on, it turns on OK(blue LED is on). The...
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 06-06-2019, 02:36 AM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

Unfortunately, is not the DSP issue. This DSP has legs.
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 06-05-2019, 06:30 PM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

I have looked under the microscope, and I have found two broken traces. Middle pin(GND) of the Q502, and C503.
Now it's working great.
Thank you all for your help, it is very much appreciated....
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 06-05-2019, 02:16 AM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

Thanks Andy, I have one but I'm a beginner. I will try that as well.
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 06-04-2019, 01:25 PM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

Also, the Q501 I have solder in a few days ago, is brand new.
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 06-04-2019, 01:25 PM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

Q502, that I have soldered in, is a brand new one.
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 06-04-2019, 10:33 AM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

The fet is a brand new one.
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 06-03-2019, 09:49 PM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

OK, I have soldered in Q502 and it is still not OK.
+2V in stand by and -38V, with signal.
I can't imagine why it is so hard to diagnose this amp. There are just a few components.
+/-5V and 12V,...
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 06-02-2019, 09:40 PM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

I will solder in the final IC, and I will measure the speaker output and I will let you know. Most likely tomorrow.
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 06-02-2019, 07:06 PM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

The parts have arrived, and of course I have purchased the wrong package(to big).
I have soldered it in somehow, and now I have +/-5V now. Speaker still shows +2V, without final IC.
I will solder...
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 05-31-2019, 01:45 PM
Replies: 5
Views: 282
Posted By tibimakai
Re: Pioneer VSX-532 receiver HDMI light blinking

Cutting the legs, is just the first thing I do. To make sure that it works.
After that, I take it apart and measure every component before and after the repair. Lately I do even a comparo...
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 05-30-2019, 04:45 PM
Replies: 5
Views: 282
Posted By tibimakai
Re: Pioneer VSX-532 receiver HDMI light blinking

Usually, when I find shorted final transistors, I just cut their legs, and I test it out, if it works. Just make sure, that you test every component, at that channel. You miss one bad component, and...
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 05-26-2019, 09:24 PM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 05-26-2019, 06:41 PM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

Both R433/R434 are big resistors on the other side, and they have the right value.
Q502 had a short between pins #14/15. I have replaced it.
I have placed an order, for new amp ICs and some 7805V...
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 05-26-2019, 06:37 PM
Replies: 1
Views: 89
Posted By tibimakai
Re: Kenwood DNX570HD No boot Red Triangle Lit - Characteristic Fault?

I have one of these as well, with the same symptom. I haven't really looked into it yet. We have just purchased another one.
I have seen a few on Ebay, with the same symptom.
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 05-22-2019, 10:55 AM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

Oh wait, it's most likely a big resistor on the other side. Damn, I was just searching on the bottom. Thanks R_J.
Without Q502, how it will affect the speaker output? You know, when I want to check...
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 05-21-2019, 11:01 PM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

I can't find Q433 and R433.
I have removed 7805 and installed a regular big one in there. At the input I had 5V and at the output I had 4.3V. Something is not right, it should be higher the input...
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 05-20-2019, 10:38 PM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

I'm about to throw in the towel. I don't even know from where to get the ground from, when I take measurements.
This thing is not worth $40.
Now I have 38V, at the speaker output.
At 7905 I have...
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 05-20-2019, 08:03 PM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

Found the 8C and 9C. These turn on only, when there is a signal right?
Forum: Troubleshooting Audio Equipment 05-20-2019, 06:52 PM
Replies: 71
Views: 925
Posted By tibimakai
Re: Onkyo SKW-591 subwoofer is dead

Unfortunately I don't have 10uF/100V capacitors, only lower voltage ones.
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump


Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2019
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
All times are GMT -6. The time now is 10:19 PM.
Did you find this forum helpful?