Badcaps.net Forum
Go Back   Badcaps Forums > General Topics > General Computer Discussion
Register FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

 
Thread Tools Display Modes
Old 02-27-2012, 11:26 PM   #101
ratdude747
Black Sheep
 
ratdude747's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
City & State: New Albany, IN
My Country: USA
Line Voltage: 120VAC 60Hz
I'm a: Student Tech
Posts: 13,017
Send a message via Yahoo to ratdude747 Send a message via Skype™ to ratdude747
Default Re: old OC rig suggestions

I already did most of that, it is clearly a CPU socket issue. I know there was a split trace that I had to wire bridge... I think that may be related. the lesson: don't use a measly 30W iron for heavy ground planes... (which reminds me, I need to order the parts to get my "new" 60W weller iron running)

I may have another server/workstation board/cpu combo in the works... not 100% sure yet... but if it works out, it will have socket 604 xeons (x2), 1gb 266mhz ECC DDR (from what I have now), and possibly a decent ATI graphics card... with any luck, the board might even fit in the blue case from post #1... (not to count the chickens before the eggs have been laid, let alone hatched)
__________________


(Insert signature here)
ratdude747 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:25 AM.


Badcaps.net Technical Forums 2003 - 2014
Powered by vBulletin ®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Did you find this forum helpful?